Helsinki pääkonttori

 • Käyntiosoite

  Valimotie 21
  00380 Helsinki

  Sähköposti

  Tervetuloa Bravidalle Helsinkiin

   Bravida Helsinki on kokonaisvaltainen toimittaja joka tarjoaa räätälöityjä palveluita, muun muassa ilmastointiurakointia, linjasaneerauksia, kiinteistöhuoltoa ja rakennustekniikkaa. Me toimitamme, asennamme ja palvelemme korkealaatuisesti - oli tarve mikä tahansa. Mikään toimeksianto ei ole meille liian pieni tai suuri.

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Helsingissä osoitteesta Valimotie 21. Tervetuloa!

  Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

  • toimitusjohtaja

   Marko Holopainen

   Aluejohtaja

   Antti Siipola

   Yksikönjohtaja - Service

   Janne Torri
  • Sähkö

   Sähköratkaisuja, jotka toimivat ilman käyttöhäiriöitä

   Bravidan sähköasentajat auttavat sinua kaikkien sähkölaitteistojesi asentamisissa ja tarjoavat asiantuntemustaan projektin alusta loppuun asti. Kaikki toimeksiannot ovat erilaisia - siksi räätälöimme ratkaisun, joka sopii juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi. Missä ikinä tarvitsetkaan apua, voit aina luottaa meidän toteuttavan ratkaisuja, jotka ovat käyttövarmoja, kustannustehokkaita, ja parempia ympäristölle.

    

   Yksikönjohtaja - Urakointi

   Hannu Rissanen

   Yksikönpäällikkö - Service

   Arttu Latvala

   Tarjouslaskija - Urakointi

   Hannu Saarela
  • LV

    Kustannustehokkaita lämpö- ja vesiratkaisuja 

   Meille tulee työssämme päivittäin vastaan eristämättömiä lämpövesiputkia ja huonosti toimivia tai vanhoja järjestelmiä, jotka kuluttavat ylimääräistä energiaa. Siksi haluamme tarjota ratkaisuja, jotka toimivat ilman katkoja. Vähennämme myös energian- ja vedenkulutusta, jos siihen löytyy mahdollisuus. LV-yksikkömme auttaa sinua kaikenlaisissa putkihuolloissa vesihanoista vaativampiin hitsauksiin.

    

   Yksikön Johtaja - Urakointi

   Kai Hirvonen

   Yksikönpäällikkö - Service

   Timo Helenius
  • IV

   Ilmastointihuollot ja asennukset

   Ammattitaitoiset ilmanvaihtoasentajamme asentavat ja huoltavat kaikenlaisia ilmastointiratkaisuja. Esimerkkejä palveluistamme ovat ilmanvaihdon valvonta, säätämiset sekä säännölliset tarkastukset. Ilmanvaihtojärjestelmistä tulee helposti energiasyöppöjä, jollei niiden toimivuutta tarkasteta eikä niitä puhdisteta säännöllisesti. Ilmastointihuoltomme tarkastaa suodattimet ja hoitaa mahdolliset suodattimien vaihdot sekä ilmanvaihtokanavien puhdistukset.

    

    

   Yksikönjohtaja - Urakointi

   Pekka Partanen

   Yksikönpäällikkö - Service

   Timo Helenius

   Tarjouslaskija

   Timo Vuorenmaa
  • Linjasaneeraus

   Yksikönjohtaja - Urakointi

   Juha Silovaara

   Yksikön päällikkö - Urakointi

   Mikko Nokelainen
  • Jäähdytys

   Jäähdytysjärjestelmien huolto ja modernisointi 

   Bravida tarjoaa jäähdytysjärjestelmien asennusta ja huoltoa useimmille jäähdytysjärjestelmille. Me asennamme laitteistoja perinteisille kylmäaineille, mutta myös CO2-, propaani- ja ammoniakkilaitteistoja. Autamme tarvittaessa askel askeleelta, kunnes laitteisto on valmiiksi asennettu. Ehdottaessamme vaihtoehtoja jäähdytysjärjestelmille, pyrimme aina huomioimaan ympäristövaikutukset sekä minimoimaan energiankulutuksen.

    

   Jäähdytysliiketoiminnan päällikkö - Service

   Jarmo Rantanen
  • Sprinkleri

   Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

   Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi. 

   Automaattiset sammutuslaitteistot:
   - vesisprinkleri
   - korkeapainevesisumu
   - matalapainevesisumu

   Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

   Aluejohtaja

   Antti Siipola

   Yksikön päällikkö

   Mika Hyväri
  • Talotekniikan myynti

   - Kiinteistön huolto-, ylläpito- ja kunnossapitopalvelut
   - Tekninen managerointi
   - Paloilmoitin ja savunpoisto
   - Nimetyt asiakkuudet

   Avainasiakkuuspäällikkö - Service

   Henri Uusitalo
  • Kiinteistönhoito

   Sujuvaa kiinteistönhoitoa kaikenkokoisille asiakkaille

   Me Bravidalla autamme kiinteistöjen ja laitosten jatkuvassa teknisessä käytössä ja ylläpidossa. Katsomme, että kaikki järjestelmät toimivat optimaalisesti, ettei käyttöhäiriöitä ilmaannu ja että saat apua nopeasti paikalle, mikäli ongelmia ilmaantuisi. Lisäksi tulemme avuksesi, mikäli jotakin menee rikki. Työskentelemme kaikenlaisissa kiinteistöissä ja laitoksissa, kaikenkokoisille asiakkaille. Asiakaspalvelumme kautta voit hoitaa asiasi helposti ja sujuvasti.

   Yksikönpäällikkö - Service

   Harri Helenius
  • Rakennustekniikka

   Yksikönpäällikkö - Service

   Ilkka Leppänen