Kiinteistö Oy Valtakulma

Bravida toteuttaa LVI-, automaatio-, sähkö- ja sprinkleriurakat Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan Kiinteistö Oy Valtakulmaan. Peruskorjauksessa hotelli Vaakuna laajenee tavaratalo Sokoksen tähän asti käyttämään viidenteen kerrokseen. Muutoksia tehdään myös hotellin muihin kerroksiin sekä kymmenennen kerrokseen ravintolaan. Hotellin majoituskapasiteetti kasvaa yhteensä noin sadalla hotellihuoneella.

Hanke sisältää Kiinteistö Oy Valtakulmassa toimivan Original Sokos Hotel Vaakunan laajennus- ja peruskorjausurakan sekä taloteknisten järjestelmien uusimisen lähes 40 000 neliömetrin kiinteistössä.

80317_58449796_Sokoshotel_Vaakuna_helsinki_outside – kopio.jpg

Kiinteistö Oy Valtakulma on Helsingin keskustassa keskeisellä paikalla sijaitseva liikerakennus. Vuonna 1952 valmistunut rakennus on rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas kiinteistö, joka on suojeltu merkinnällä sr-1. Kiinteistön omistaa SOK, ja siinä toimii Sokos-tavaratalo, Original Sokos Hotel Vaakuna, S-Market sekä useita ravintoloita. Rakennus on kokonaispinta-alaltaan 39 850 m2.