Yhteystiedot

Postiosoite

Traktorgatan 2
745 37 Enköping

Sähköposti

felanmalan.enkoping@bravida.se

Puhelin

0171-47 86 50

Bravida Service Enköping

Fredrik Bruhn
Avdelningschef
Fredrik.bruhn@bravida.se 
0171-47 86 57

Työtilaukset, vikailmoitukset ja tarjouspyynnöt

Päivystysnumero

018-10 04 10

Elektriker, rörmokare och ventilation i Enköping

I Enköping erbjuder vi tjänster inom vs, ventilation och el. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan du lita på att vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Vi finns på Traktorgatan 2 i Enköping. Varmt välkomna!

För små och medelstora jobb samt reparationer och underhåll som rör EL, VS, Ventilation och kyla, kontakta oss via mail eller servicetelefon enligt nedan:

0171-47 86 50
felanmalan.enkoping@bravida.se 

Vill du komma i kontakt med EL, VS eller Ventilation direkt, kontakta någon av våra  områdesansvariga nedan.

VS

Rörarbeten och installationer inom vs

Vi har erfarna rörmokare som utför alla typer av VS-service i hem, kontor och handel/industri. Vi utför även VS-installationer i större projekt inom nyproduktion och ROT.  

Yhteyshenkilöt

Kjell Carlsson Serviceledare
Fredrik Bruhn Avdelningschef - service
Johan Johansson Projektledare

Ventilation

Service och installation av ventilationssystem

När luften är bra mår vi också bra. God ventilation och ett bra inomhusklimat är därför en bra investering för framtiden. Våra kunniga ventilationsmontörer utför service- och installation med hög kvalitet i era ventilationsanläggningar. 

Yhteyshenkilöt

Jimmy Högberg Serviceledare - service
Sven Skagerlind Projektledare
Fredrik Bruhn Avdelningschef

EL

Elservice & Elinstallationer

Våra certifierade elektriker utför el-service och elinstallationer i er fastighet. Vi hjälper till med allt från belysning och elbilsladdning till fibernät och larmsystem i hem och kontor. 

Yhteyshenkilöt

Fredrik Bruhn Avdelningschef
Jimmy Hallerström Serviceledare
Mathias Johansson Serviceledare

Elektriker i Enköping

Ett elnät måste underhållas och kvalitetssäkras för att bibehålla en hög elsäkerhet. Vi tar oss an alla uppdrag, stora som små. Det kan handla om enklare elservice för bostäder och kontor, såväl som mer komplicerade elinstallationer i badhus, industrier och sjukhus.

Det finns mycket pengar att spara på energieffektivisering. Vi kan hjälpa till med att byta befintliga lysrörsarmaturer till miljövänlig LED-belysning, modernisera elsystemet i samband med stamrenovering och installera laddboxar till elbilar. Just nu får vi många frågor om elbilsladdning. Vänd er till oss så kan vi göra en bedömning vilken elbilsladdare som fungerar bäst för er fastighet. Behovet varierar beroende på om det är en enskild villa eller en bostadsrättsförening där man behöver tänka på debitering av el och eventuell lastbalansering för att inte överbelasta fastighetens elsystem.

VVS-tekniker i Enköping

På Bravidas VS-filial i Enköping jobbar certifierade VVS-montörer (rörmokare). Vi utför alla typer av VS-service och installationer inom värme, sanitet, vatten, fjärrvärme och energi till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastigheter och företag. Vi är en auktoriserad installatör och jobbar i enighet med Säker Vatteninstallation så att ni ska känna er trygga. 

Om er fastighet har droppande kranar eller toaletter kostar det tusenlappar varje år. Med rätt underhåll och service slipper ni onödiga kostnader och förebygger framtida vattenläckor. 

Är dags att se över renovering och underhåll av bostadsrättsföreningens fastigheter? Vi kan hjälpa er med både stambyte och stamrenovering. Varför inte passa på att se över bostadsrättsföreningens värmesystem när det ändå är hantverkare i fastigheten? Vi har bra referenser från Brf:er där vi installerat bergvärme för att sänka kostnaden för uppvärmning med en kort Pay-off tid. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi jobbar även med större projekt som stambyte, stamrenovering, vs-installationer i nyproduktion av bostäder och kommersiella fastigheter. Hör gärna av er för en kostnadsfri offert.

Droppar eller sprutar det vatten? När ditt ärende är akut, ring vår VS-jour med kunniga rörmokare utanför kontorstid (16-07) samt helger (dygnet runt): Tel. 018-10 04 10.

Klimatservice, ventilation och kyla i Enköping

Rätt luftkvalitet och temperatur är avgörande för att vi ska trivas och prestera t.ex. i skolan eller på arbetsplatsen. Våra kunniga ventilationstekniker utför service och installation med hög kvalitet av er ventilationsanläggning inom till exempel styr- och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi anpassar ventilationen till byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där. Inom området ventilation finns det mycket pengar att spara på energieffektivisering. Det kan handla om att driftoptimera den ventilationsanläggning ni har, byta ut fläktmotorerna till energisnåla motorer eller installera FTX-aggregat för värmeåtervinning av frånluften.

Om ni är i behov av hjälp till större projekt så jobbar vi även med ventilation i ROT- och nyproduktion av bostäder, kontor och skolor. Hör av er för en kostnadsfri offert.

 På vår avdelning i Enköping jobbar vi även med kylteknik. Vi hjälper till med drift och felsökning av kylutrymmen i t.ex. ett storkök, labb eller industri. Våra kyltekniker har bred erfarenhet och är certifierade för alla typer av köldmedium. Vid akuta problem med inomhusklimatet eller med kyl- eller frysanläggningen kontakta vår kyljour vardagar (16-07) samt helgdagar på telefonnummer: Tel. 018-10 04 10.