Våra rörmokare och VVS tekniker till hands

På Bravida i Enköping jobbar certifierade VVS-tekniker (rörmokare). Vi utför alla typer av VVS-service och installationer inom värme, sanitet, vatten, fjärrvärme och energi till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastigheter och företag.

Våra rörmokare ser över dina befintliga rörinstallationer för att säkerställa att du inte riskerar läckage och eventuella fuktskador. Vi gör också installationer inom värme och sanitet i större projekt och nyproduktion. Vid nybyggnationer kan vi bistå med vår kompetens för installationer av hållbara VVS-anläggningar som håller länge.

Vi erbjuder också hjälp med installation av energieffektiva värmepumpar, som ger dig  sänkta energikostnader, vilket är både fördelaktigt för din plånbok och för miljön.

Se över renovering och underhåll av er BRF

Förutom VVS-service, kan vi hjälpa er med både stambyte och stamrenovering. Varför inte passa på att se över bostadsrättsföreningens värmesystem eller andra VVS relaterade problem när det ändå är en hantverkare i fastigheten?

Om er fastighet har droppande kranar eller toaletter kostar det tusenlappar varje år! Är det ett problem är en rörmokare billig för att komma till rätta med onödiga utgifter. Underhåll och service kan vara proaktivt för att undvika problem och förebygga framtida vattenläckor. 

Vi har bra referenser från bostadsrättsföreningar där vi installerat bergvärme för att sänka kostnaden för uppvärmning. Vi är en auktoriserad installatör och jobbar enligt regelverket, "Säker Vatten installation", så att du ska känna dig trygg.

Hör av dig för en dialog om dina behov och utmaningar. Vi gillar att lyssna på våra kunder och möta upp med lösningar inom VVS.

Kontaktuppgifter