Sähköasennusten servicepalvelut

Käyttämällä sähköasennusten service-palveluita säännöllisesti voit välttää sähkökatkokset ja muut ikävät yllätykset.

Bravida käy läpi keskukset, kuorman jakautumisen, rasiat ja kaapelit ja tarkastaa kiinteistön sähköstandardit. Sähköasennusten viat ovat usein piilossa, eikä riskejä aina huomaa paljaalla silmällä. Vanhat tai vialliset sähkölaitteistot muodostavat suuren paloriskin, ja niiden suuri sähkönkulutus tai sähkökatkokset voivat aiheuttaa huomattavia kustannuksia. Bravidan kanssa solmittu service-sopimus auttaa sinua tunnistamaan viat ja ongelmat ja korjaamaan ne. Service ei tarkoita pelkästään olemassa olevasta ratkaisustasi huolehtimista, vaan se voi tarkoittaa myös sähköjärjestelmäsi kehittämistä modernimmaksi.

Me käymme läpi energiankulutuksen ja ehdotamme toimia, joilla saavutatte säästöjä. Kun me hienosäädämme ja saamme kaiken toimimaan, säästöt voivat olla huomattavia.

Autamme kaikentyyppisten sähköasennusten el-service1.jpgtarkistamisessa, läpikäynnissä ja service-tarpeissa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi laitoksesi tele-, data- ja kuituyhteyksien läpikäyntiä tai ehdotuksia siitä, miten voitte parantaa turvajärjestelmiänne. Kyse voi olla myös teollisuusasennusten, suurjännitelaitteistojen tai kytkinlaitosten korjauksista tai tarkistuksista.

Bravida huolehtii kaikenlaisten kiinteistöjen ja laitosten sähköratkaisujen service-palveluista ja ylläpidosta. Olipa kyseessä sitten suurteollisuus, suuri sairaala tai pienempi asumisoikeusyhdistys tai esikoulu – meiltä löydät sähköasentajan kaikenlaisiin toimeksiantoihin.

Sähköasentajamme osaavat auttaa sinua riippumatta siitä, tarvitsetko apua akuuttiin ongelmaan tai vinkkejä pitkän tähtäimen ratkaisuista esimerkiksi kiinteistösi energiaoptimoinnin suhteen. Service-sopimuksen avulla voimme solmia suhteen, joka kestää pitkään ja takaa kestävät tulevaisuuden sähköasennukset. Ota yhteyttä johonkin sähköosastoomme, jos haluat tietää enemmän siitä, miten voimme auttaa juuri sinua.

Bravidan sähköpalveluiden service-osasto auttaa sinua muun muassa näissä palveluissa:

  • Sähköasennukset
  • Tele, data ja kuidut
  • Suurjännite
  • Kytkinlaitokset/varavoima
  • Lämpökuvaus
  • Hälytys- ja turvajärjestelmät
  • Teollisuuden asennukset
  • Ohjaus ja valvonta
  • Energiaoptimointi

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.