Hanko

 • Käyntiosoite

  Lähteentie 4, 10960 Hanko

  Sähköposti

  Vaihde:

  Tervetuloa Bravidalle Hankoon

  Bravida Hanko tarjoaa palveluita mm. sähkön, LVI:n, sekä antenni-ja kuituasennusten parissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja; toteutamme suunnittelua, asennuksia sekä tarjoamme korkealaatuista palvelua.

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Hangossa osoitteesta Lähteentie 4. Tervetuloa! 

  Haluatko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

  • Yksikönjohtaja

   Jörgen Henriksson
  • Sähkö/ LVI

   Fiksut sähköratkaisut

   Asiantuntevat sähköasentajamme auttavat sinua kaikkien sähkölaitteistojesi asentamisessa, eikä mikään urakka ole meille liian suuri tai pieni. Kaikki toimeksiannot ovat erilaisia - siksi räätälöimme ratkaisun, joka sopii juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi. Missä ikinä tarvitsetkaan apua, voit aina luottaa meidän toteuttavan ratkaisuja jotka ovat käyttövarmoja, kustannustehokkaita ja parempia ympäristölle.

   LVI

   Autamme monipuolisesti lämpö- vesi ja- ilmastointiratkaisujen toteutuksessa - sekä asennuksissa että huoltopalveluissa. Kyse voi olla yksinkertaisista asunto- ja konttoriurakoista tai monimutkaisista ratkaisuista esimerkiksi uimahalleihin tai sairaaloihin. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan vähentämään veden- ja energiankulutusta. Tämä onnistuu esimerkiksi vaihtamalla energiaa säästäviin pumppuihin, säätämällä lämpöjärjestelmiä sekä vaihtamalla termostaatteja.

   yksikön päällikkö - Service

   Mats Rosenblad

   yksikön päällikkö - Urakointi

   Thomas Lind

   Työnjohtaja - SERVICE

   Lars Lindberg

   Työnjohtaja - SERVICE

   Kim Strandberg
  • Antenni- ja kuituasennukset

   Bravida tarjoaa Hangossa monipuolisia antenni- ja kuituasennuksia. Olemme kokonaisvaltainen toimittaja, joka mielellään räätälöi ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä Hangon yhteyshenkilöihin. 

   Elektroniikka-asentaja - Service

   Tomas Öblom
  • Tele- ja kuituasennukset

   Elektroniikka-asentaja - Urakointi

   Tomas Öblom