Kvadraten Ab

Hyvin hoidetut urakoinnit voivat johtaa pitkiin huoltosopimuksiin. Vaasalainen Kvadraten Ab toimii merkittävien investointi- ja kiinteistökohteiden parissa. Yhdessä muiden alueen kiinteistöalan toimijoiden ja sijoittajien kanssa yritys haluaa kehittää Vaasaa ja sen lähialueita. Bravidalla on vuodesta 2016 saakka ollut jatkuva huoltopalvelusopimus Kvadratenin kanssa.

Kiinteistöjen ja niiden vuokralaisten hyvinvointi on Kvadratenin toiminnan ytimessä. Yritys tarjoaa sekä investointi- että kiinteistöhuollon palveluita Vaasan ja Mustasaaren alueilla. Lisäksi Kvadraten rakennuttaa E8-tien viereen sijoittuvan hiilineutraalin Circle’s Edge -liikealueen. Kokonaisuuden kulmakivinä ovat kiertotalous sekä erilaiset innovatiiviset energiateknologiat.

Kvadraten haluaa houkutella ympäristöasioista kiinnostuneita yrityksiä Vaasan alueelle. Vihreät arvot ja kestävä kehitys kiinnostavat valveutuneita yrityksiä, ja yhä useampi yritys pyrkii toimimaan vastuullisesti sekä pienentämään hiilijalanjälkeään. Kvadraten etsi kumppania, joka voisi vastata kiinteistöjen urakoinnista ja huollosta koko niiden elinkaaren ajan – ja kestävällä tavalla. Bravida on tarjonnut asiakkailleen energiaoptimoinnin palveluita jo vuosia ja jakaa Kvadratenin kanssa yhteiset arvot.

Bravida ja Kvadraten solmivat jatkuvan huoltopalvelusopimuksen vuonna 2016. Bravida on tehnyt Kvadratenille useita urakka- ja huoltotöitä ja auttaa teknisten järjestelmien huollossa ja ylläpidossa kaikenlaisissa kiinteistöissä. Kvadratenilla on Vaasan seudulla kymmeniä kohteita, joihin Bravida tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin avaimet käteen
-periaatteella. Huoltopalvelusopimukseen kuuluvat sähkö-, ilmanvaihto- ja turvallisuusjärjestelmien sekä lämpö-, vesi-, viemäröinti-, jäähdytys- ja sprinkleriratkaisujen asennukset, katsaukset, tarkastukset sekä huollot.

Circle's Edge.png

Esimerkiksi Circle’s Edge -liikealueella Bravida on toiminut alusta asti teknisenä neuvonantajana, suunnittelijana ja kokonaisurakoitsijana. Rakennuksen kulmakiviä ovat kiertotalous sekä erilaiset innovatiiviset energiateknologiat.

Bravida on hoitanut urakat ja huoltopalvelut laadukkaasti, ja Kvadraten tilaa jatkuvasti lisää sekä pieniä keikkatöitä että suurempia urakoita. Huoltotöissä aikataulu on välillä tiukka, ja töitä on tehtävä myös varhain aamulla tai myöhään illalla. Bravida on ollut joustava ja luotettava kumppani.

Kvadraten on hyötynyt siitä, että Bravidan palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet ja lisäksi energiaoptimoinnin palvelut, joista Kvadraten on ollut erityisen kiinnostunut. Bravida on tuonut palveluun mukaan kiertotalousajattelua, johon asiakas on ollut erittäin tyytyväinen. Bravida on esimerkiksi toteuttanut Kvadratenin kanssa useampia kohteita, joissa vanhat ilmanvaihtokoneet on peruskorjattu ja kiinteistön olosuhteita parannettu kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Kokonaisvaltaiset talotekniikan huoltopalvelut

Asiakas: Kvadraten Ab
Kohde: Kymmeniä kohteita Vaasan seudulla, mm. Circle’s Edge -liikealue
Palvelut ja toimenpiteet: Sähkö-, ilmanvaihto- ja turvallisuusjärjestelmien sekä lämpö-, vesi-, viemäröinti-, jäähdytys- ja sprinkleriratkaisujen asennukset, katsaukset, tarkastukset sekä huollot
Sopimuksen kesto: Jatkuva huoltosopimus
Sopimusaika: Vuodesta 2016 alkaen

Lisätietoja: Dennis Sundqvist, Bravida Finland Oy, yksikönjohtaja, Vaasa, puh. 050 3072 117